OM TIMMY DONUT

VÅR HISTORIE


Timmy Donut åpnet dørene den 3. Juli i Sarpsborg sentrum, men veien dit var både lang og krevende. Det hele startet noen måneder tidligere når de gikk sammen med sparepengene sine for å gå til innkjøp av den aller første maskinen som kunne hjelpe dem å lage ekte første kvalitets donuts.

Deretter fortsatte reisen ut på sosiale medier og hvor de måtte stå på for å bli lagt merke til. De første månedene solgte de donuts ved å tilby hjemlevering i helgene. Jehad og søsknene jobbet knallhardt parallelt med andre jobber for å kunne å ta seg råd til å satse på dette eventyret. Bare fordi man har en god ide, så betyr ikke det at det vil bli en suksess over natten.

Det var først når dørene åpnet på ordentlig at Jehad forstod at de virkelig var inne på noe. Utenfor døren var det kø av godtesugne folk nesten så langt øyet kunne se. De hadde kommet fra både fjernt og nært for å sikre seg en av dagens utsøkte delikatesser.

Hvordan det hele startet


Det var en gang en gutt med navn Jehad som hadde en stor drøm. Et brennende ønske om å skape en bedre fremtid for seg selv og samtidig spre glede i lokalsamfunnet, spesielt under harde tider. Det var en dag da Jehad og alle hans søsken satt rundt bordet og pratet at det hele startet. På bordet mellom dem stod det en pakke med smultringer fra butikken. De forsynte seg alle, en etter en. Jehad la merke til at hver gang noen lente seg inn for å ta en smultring, gjorde de det med et smil om munnen.

Det var da det gikk opp et lys for gutten. “Hvorfor kan ikke vi også sammen spre glede til andre, slik vi nå sitter så muntre rundt bordet og spiser smultringer?” ytret han. De andre søsknene så på hverandre og tenkte seg om, det ble stille et øyeblikk før idéene kom myldrende.

- En stor takk til alle dere som har støttet oss og hjulpet oss dit vi er dag. Vi i Timmy Donut kommer til å stå på for levere nye spennende flavors og ikke minst fantastiske bakverk til din store fornøyelse!